• 097 439-6335 Київ
  • Київ, вул. Автопаркова, 7 (М. Бориспільська)

  Слава Україні! Героям слава! Ми сильні разом! 

₴₴₴ Ціни вказані з ПДВ станом на 23 квіітня 2024 року довідково та можуть бути змінені. >>> Продаємо продукцію гуртовими партіями за безготівковий розрахунок. Мінімальна сума замовлення повинна становити не менше всього 500 ₴ >>> Для кінцевого -  споживача з наявності або з поставкою "на замовлення" тільки якщо для нього буде зручно >>>Чекаємо оновлення ціни на кабель LAPP на травень 2024 року>>>з 01.05.2024 вступає в силу новий Тариф на продукцію Філіпс в Україні

11/12/2015
автор: ELMAR.COM.UA Будь-яке копіювання без посилання на сайт заборонено! Serg Kaidch

Купити і оплатити цікаву продукцію стало набагато простіше з внесенням реквізитів нашої компанії в загальну систему функціоналу терміналів Банкнота. Розміщуючи замовлення на розетки , вимикачі, лампи або світильники. а також всю іншу доступну для замовлень продукцію тепер є простий спосіб оплати через термінали платіжної системи "Банкнота" в місті Києві.

Лампы, Светильники, Кабель,Розетки, Выключатели - интернет-магазин Elmar Украина

 

 

11 грудня 2015 року

Київ, Україна - З листопада 2015 року наша компанія почала співпрацю з платіжним сервісом "Банкнота", який дозволяє легко і без зайвих утруднень провести оплату готівкою за послуги або товар. Вибравши через сайт ELMAR і погодивши за наявності з менеджером по телефону товар покупцеві достатньо скористатися найближчим терміналом платіжної системи Банкнота в місті Києві.

 

Як знайти нашу кнопку "

Робота з терміналом досить проста і не викликає особливих питань. Більшість громадян давно користуються швидкої оплатою через термінали за комунальні послуги або поповнюють мобільні телефони. Немає нічого простіше, ніж знайти потрібну "кнопку" і натиснути її. Залишилося мале - набрати суму з допомогою клавіатури, яку необхідно внести і ввести купюри в приймач.

Як знайти нашу кнопку - на це питання відповісти просто. Необхідно увійти в розділ, на головному меню нижня кнопка "Інші послуги". Після натискання відкривається додатковий розділ, в якому знаходимо кнопку "Світлотехніка". Натискаємо кнопку Світлотехніка і у вікні залишається ввести суму, яку необхідно внести для оплати товару, а так же номер рахунку-фактури. Необхідно пам'ятати, що термінал здачу не видає, її можна перерахувати на оплату мобільного зв'язку або на благодійність.

Так выглядит "наш" терминал на входе на станцию метро "Бориспольская". Отличительная особенность - логотип Банкнота на экране. Наша кнопка в разделе Другие услуги.Так виглядає "наш" термінал на вході на станцію метро "Бориспільська". Відмітна особливість - логотип Банкнота на екрані. Наша кнопка в розділі Інші послуги.

Наведемо перелік станцій метро в Києві, де вже працюють (крім наших київських складів) термінали Банкнота з підключеним сервісом по прийому платежів на нашу адресу: Мінська, Оболонь, Петрівка, Дорогожичі, Бориспільська, Святошино, Берестейська, Лівобережна, Академмістечко. Також доступно в терміналі Банкнота в Харківському Магелане.

З часом мережа доступних терміналів буде розширена і послуга буде доступна на всіх станціях метро та по місту

 


Чому "Світлотехніка", а не "Е"? ELMAR є лише інформаційним порталом та належить компанії Світлотехніка - всі зобов'язання по обслуговуванню покупців і гарантіям несе зареєстровану юридичну особу.


 

Нагадаємо, що ТОВ "АСТ-Світлотехніка" є офіційним партнером таких компаній в області електротехніки, як Schneider Electric, ABB, Legrand. Постійно підтримуються на складі в Києві в достатній торговому запасі розетки, вимикачі, автоматичні вимикачі та інша низьковольтна апаратура.

Компанії Philips і OSRAM підтверджують на своїх офіційних сайтах наш статус дистриб'ютора в Україні. Ми постійно підтримуємо товарні запаси ламп і світильників відомих брендів на складі в Києві.

На порталі стартова ціна вказана оптова в грн/штуку з ПДВ. Оптовим покупцям надаються знижки. Замовити і купити лампи PHILIPS, OSRAM та іншу продукцію можна за телефонами: Київ 593-9818

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення